Förlagsnyheter

Samtal om Musikerminnen, den långa versionen!


Samtal mellan Kenny Håkansson, Bill Öhrström, Tony Thorén och Thomas Stålberg


https://www.youtube.com/watch?v=MBDTn-lL190

Hela Broder Daniel kommer till Bokmässan

… och nu presenteras titeln på den kommande biografin om bandet

Nu är det klart att Henrik Berggren, Theodor Jensen och Lars Malmros kommer att delta i seminariet ”Samtal med Broder Daniel” på bokmässan i Göteborg på söndag kl. 16.00. Med på seminariet är också Pia Landin, författare till den kommande biografin om Broder Daniel. Moderator är musikjournalisten Per Sinding-Larsen.

Direktlänk till seminariet LIVE på bokmässan: http://urplay.se/Bokmassan-2015

Vi kan också presentera biografins titel, som blir: ”Till Det Yttersta – Berättelsen om Broder Daniel”. Bokens utgivningsdatum har flyttats fram och är ännu ej helt bestämt.

Bokmässan har varnat för högt tryck på platser till seminariet. Därför kommer de att dela ut numrerade platsbiljetter. Biljetterna är kostar inget utöver entrébiljetten till mässan och finns att hämta från klockan 09.00 på söndag, i bokmässans kongressfoajé på plan 2 (www.bokmassan.se).

Seminariet kommer även att sändas live på UR Samtidens hemsida – se mer info:
https://youtube.com/watch?v=8bxwFPn2kd0

På kvällen hålls en hyllningsfest för Broder Daniel på Jazzhuset i Göteborg.
21.00-02.00

Liveakter:
Ebbot Lundberg
Lo-fi De-luxe
The Sun Days

DJ:s
Broder Daniel
Per Sinding-Larsen, musikjournalist på SVT
Pia Landin
Kristian Anttila
The Embassy

Broder Daniel-biografin får försenad utgivning

För information och intervjuer i samband med biografin om Broder Daniel var vänlig kontakta Pia Landin: 070-2250038. Därför blir Broder Daniel-boken försenad, läs orsakerna på länken här i tidningen Gaffa:

Följ oss på Facebook!

Musikerminnen
– svenska musikers egna berättelser

Nu är vår bok Musikerminnen äntligen färdig! En antologi med självbiografiska texter, tillbakablickande och resonerande om musikens egentliga innehåll. Berättelserna är direkt ifrån källan – skrivna av musikerna själva. Underhållande, intressant och stundtals gripande. ”Musikerminnen” är en kulturgärning och unik i sitt slag, obligatorisk för den musikintresserade. Illustrerad med många aldrig tidigare visade fotografier från privata album.

Här kan ni se och höra lite av innehållet i boken. Det är först ett ljudklipp från intervjuerna och sedan en intervju med Bill Öhrström och Kenny Håkansson. Filmfoto och idé av Pia Landin: